Simone van Dorst

 

Bel +31 (0)165 - 308 338 of stuur een mail

Beste Dierenliefhebbers,

In 2001 ben ik begonnen aan de deeltijdse opleiding paraveterinaire assistente te Rotterdam. Voor deze opleiding liep ik stage, gedurende één jaar, bij Piet en Pascale. Na het behalen van mijn diploma ben ik in 2002 in vaste dienst getreden als eerste paraveterinaire assistente binnen deze praktijk. Toen nog dierenartsenpraktijk Eskens.

Nog altijd vind ik dit werk geweldig om te doen. Vooral de omgang met de dieren zelf, maar ook het contact met de baasjes. Zoals alle assistentes zullen beamen is de afwisseling in ons werk datgene wat het zo leuk maakt. Geen enkele dag is hetzelfde, en al zijn er hele nare of minder leuke "gevallen", het zijn de succesverhalen en leuke gebeurtenissen die mijzelf altijd weer weten te motiveren om met veel plezier dit werk te blijven uitoefenen!

Naast mijn werkzaamheden in deze praktijk ben ik de trotse moeder van twee lieve dochters. Samen met mijn man en onze dochters hebben we thuis nog een hele beestenboel om te verzorgen. Van een paard en twee honden tot kippen, eenden, fretten en konijnen. Daarnaast geniet ik er dan ook van om op mijn paard een bosrit te maken of heerlijk te gaan wandelen met mijn gezin en de honden.