Paraveterinair gezocht

26 October 2020

Wie?
Dierenartsenpraktijk Moerstraten, een moderne gezelschapsdierenpraktijk.  

Waar?
Dichtbij het historische Bergen op Zoom, bevindt zich DAP Moerstraten in het kleine gezellige Moerstraten. Erg gunstig gelegen op slechts 30 minuten rijden van Antwerpen, Rotterdam en Breda. Hier runnen wij een dynamische praktijk waar mensen uit de hele regio ons weten te vinden. 

Wij!  
Een gezellig team van nu drie dierenartsen en zeven paraveterinairen, dat samen streeft naar goede kwaliteit diergeneeskunde waarbij de zorg voor het dier en de eigenaar voorop staat. We werken met moderne apparatuur en zijn altijd bezig met het uitbreiden van onze kennis en kunde. 

Jij!
Een (pas) afgestudeerde assistente/paraveterinair die op zoek is naar een baan waarin je je thuis voelt en verder kunt groeien. Je bent allround inzetbaar van balie tot operatiekamer. Je vindt het leuk om dieren te verzorgen in de opname en maakt er een sport van om elk baasje tevreden naar huis te laten gaan.   

Ervaring?
Niet nodig, wij helpen je! Voor ons is het belangrijk dat je gemotiveerd bent, zin hebt om aan de slag te gaan en graag veel wilt leren. Wij hebben ons aangesloten bij Evidensia, hetgeen voor jou betekent nog meer kansen om jezelf te ontwikkelen. Zo hebben wij een eigen Academy opgezet waar je als paraveterinair volop kunt genieten van diverse nascholingsmodules. 

Wij bieden:
Een toffe baan waarin je samenwerkt met enthousiaste collega’s en veel tevreden klanten! Een dienstverband van 35 uur (uren en rooster zijn in overleg). Salaris is marktconform en daarnaast hebben we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed nascholingsbudget. 

Klinkt goed?
Top! Stuur snel een email met je CV en motivatie naar pr@dapmoerstraten.nl . Toch nog vragen? Neem een kijkje op onze website www.dapmoerstraten.nl of stuur ons een mail en we maken een (bel)afspraak.