Onze dierenpraktijk

Bent u op zoek naar een Dierenartsenpraktijk voor uw huisdier of wilt u gewoon wat meer informatie over de mogelijkheden binnen Dierenartsenpraktijk Moerstraten? Wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft om een goede indruk te krijgen van onze praktijk.

Mogelijkheden

Dierenartsenpraktijk Moerstraten heeft een tal van mogelijkheden. Zowel in de behandelingen, controles als in het behandelpersoneel. Wij vinden het fijn dat zowel uw huisdier als u zich thuis voelt in onze praktijk en aan dit streven werkt het behandelteam hard. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag een mogelijkheid uitgelicht? Neem dan contact met ons op of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Op zoek naar een dierenartsenpraktijk?

Bent u op zoek naar een dierenartsenpraktijk voor uw huisdier of wilt u gewoon wat meer informatie over de mogelijkheden binnen Dierenartsenpraktijk Moerstraten? Wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft zodat u en uw huisdier zich thuisvoelen in de praktijk. U kunt ook langskomen om een indruk te krijgen van onze praktijk en de sfeer.

U vraag kunt u zowel telefonisch 0165 - 30 83 38 stellen of u kunt ons contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Tarieven

Bent u op zoek naar een tarief voor een behandeling die uw huisdier nodig heeft vraag dan gerust een vrijblijvende prijsberekening. Dierenartsenpraktijk Moerstraten gaat voor de beste kwaliteit, goede service, aandacht en veiligheid. Daarbij streven wij ernaar u de beste prijs / kwaliteitverhouding te bieden. De gezondheid van uw huisdier heeft bij deze afweging onze hoogste prioriteit!

Behandeling van uw huisdier of de verkoop van medicijnen en voeding gebeurt uitsluitend tegen een directe betaling. Deze betaling kan zowel per pin of contant betaald worden.

Afspraak maken

+31(0)165 - 30 83 38

Voeding & Medicatie

ma t/m vr    09.00 - 12.00 uur
  13.00 - 16.30 uur
  18.00 - 20.00 uur
 za 10.00 - 13.00 uur

 

Consult op afspraak

ma t/m vr    10.00 - 12.30 uur
 

13.00 - 16.00 uur

 

18.00 - 20.00 uur

za 10.00 - 12.45 uur
   
Pand van DAP
Behandeling
Ons behandelteam
Röntgen
Machine van DAP
Behandelkamer