Praktijk

Over Dierenartsenpraktijk Moerstraten

Dierenartsenpraktijk Moerstraten is een moderne en goed uitgeruste kliniek. Wij streven naar een optimale zorg voor uw huisdier, door service-gericht, laagdrempeling en deskundig te zijn. U kunt bij Dierenartsenpraktijk Moerstraten terecht voor eerstelijnszorg of een second opinion. Natuurlijk kunt u ook terecht voor de algemene controle en vaccinatie.
 

Dierenarts in Moerstraten
 

Dierenartsenpraktijk Moerstraten schenkt veel aandacht aan zowel het genezen van ziekte, maar ook aan het voorkomen ervan. Het doel van Dierenartsenpraktijk Moerstraten is een moderne en goed uitgeruste kliniek met de nieuwste diagnostische middelen. Bloedonderzoek, digitale röntgen of echo-onderzoek is allemaal mogelijk op de praktijk. Indien nodig verwijzen wij u door naar een specialist. De dierenartsen en assistenten van Dierenartsenpraktijk Moerstraten zijn zeer toegewijd en ervaren op hun vakgebied.

Kortom Dierenartsenpraktijk Moerstraten is een moderne kliniek waar de aandacht voor uw dier centraal staat. Graag zien wij u in onze kliniek terug. Voor vragen over Dierenartsenpraktijk Moerstraten kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen 0165 -  308 338 of kunt u ons contactformulier invullen.

Onze dierenpraktijk

Bent u op zoek naar een Dierenartsenpraktijk voor uw huisdier of wilt u gewoon wat meer informatie over de mogelijkheden binnen Dierenartsenpraktijk Moerstraten? Wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft om een goede indruk te krijgen van onze praktijk.

Mogelijkheden

Dierenartsenpraktijk Moerstraten heeft een tal van mogelijkheden. Zowel in de behandelingen, controles als in het behandelpersoneel. Wij vinden het fijn dat zowel uw huisdier als u zich thuis voelt in onze praktijk en aan dit streven werkt het behandelteam hard. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag een mogelijkheid uitgelicht? Neem dan contact met ons op of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Op zoek naar een dierenartsenpraktijk?

Bent u op zoek naar een dierenartsenpraktijk voor uw huisdier of wilt u gewoon wat meer informatie over de mogelijkheden binnen Dierenartsenpraktijk Moerstraten? Wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft zodat u en uw huisdier zich thuisvoelen in de praktijk. U kunt ook langskomen om een indruk te krijgen van onze praktijk en de sfeer.

U vraag kunt u zowel telefonisch 0165 - 308 338 stellen of u kunt ons contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Tarieven

Bent u op zoek naar een tarief voor een behandeling die uw huisdier nodig heeft vraag dan gerust een vrijblijvende prijsberekening. Dierenartsenpraktijk Moerstraten gaat voor de beste kwaliteit, goede service, aandacht en veiligheid. Daarbij streven wij ernaar u de beste prijs / kwaliteitverhouding te bieden. De gezondheid van uw huisdier heeft bij deze afweging onze hoogste prioriteit!

Behandeling van uw huisdier of de verkoop van medicijnen en voeding gebeurt uitsluitend tegen een directe betaling. Deze betaling kan zowel per pin of contant betaald worden.