Nyke van de Poel

Dierenarts

Nyke van de Poel - Dierenarts
Nyke van de Poel Dierenarts

Mijn naam is Nyke van de Poel. In 2022 ben ik afgestudeerd als Landbouwhuisdierenarts aan de universiteit van Utrecht. Na een jaartje gewerkt te hebben in een gemengde praktijk als voornamelijk landbouwhuisdierenarts, heb ik in januari van 2023 de keuze gemaakt om mij te focussen op de gezelschapsdieren. Om die reden ben ik sinds januari 2023 met veel plezier in dienst bij DAP Moerstraten.

Oorspronkelijk kom ik uit de Bollenstreek, maar na mijn studie in Utrecht ben ik met mijn vriend gaan samenwonen in het prachtige zuiden. Samen wonen wij met onze twee lieve rode poezen in Etten-Leur.

Als klein meisje droomde ik er al van om dierenarts te worden en deze droom heb ik nu dan eindelijk bereikt. Ik kan niks mooiers bedenken dan elke dag te werken met dieren.

Het belangrijkste in mijn werk vind ik om samen met de eigenaar tot de beste optie te komen voor zijn/haar dier. Daarom ben ik altijd open en eerlijk naar zowel de eigenaren als het dier.

In mijn vrije tijd geniet ik het meest van reizen, gezelligheid met vrienden en familie en sporten. Maar heerlijk op de bank liggen met mijn diertjes om een filmpje te kijken mag ook niet ontbreken.

Ik hoop u en uw dieren binnenkort te ontmoeten bij ons op de praktijk!